Kumppaninne kaikissa yritysautoiluasioissa

Milloin olette viimeksi kriittisesti tarkastelleet yrityksenne autopolitiikkaa ja yritysautoilun käytänteitä? Olisiko kustannuksissa kiristämisen tarvetta, palveleeko nykytilanne aidosti autopolitiikkanne tavoitteita?

Fleet Innovation tekee yritysautoilun ennennäkemättömän yksinkertaiseksi ja kustannustehokkaasti. Lue, miten sen teemme!

Ainutlaatuinen toimintamalli

Fleet Innovation räätälöi asiakkailleen aidosti heille parhaat yritysautoiluratkaisut, riippumatta autojen määrästä tai rahoituksen ja omistuksen muodosta. Fleet tekee liikkumiseen ja autoiluun liittyvät työt puolestanne, jolloin voitte keskittyä omaan liiketoimintaamme.

Toimintamme tuo asiakkaille suoria ja epäsuoria hyötyjä, joista osa on suoraan mitattavissa euroin, osa muilla mittareilla. Veloitamme asiakkailta ennalta sovitun palvelumaksun ja kaikki toimintamme hyödyt ohjautuvat suoraan asiakkaille. Extranetin kautta asiakkaillamme on täysi reaaliaikainen näkyvyys yritysautoilun kustannuksiin ja autokannan tilanteeseen.

Onko autopolitiikkanne ajan tasalla?

Yritysautoilun käytänteet perustuvat yritysten autopolitiikkaan. Se mielletään monesti kovin suppeasti saatavilla olevien automerkkien valikoimaksi, mutta siinä on kyse paljon muustakin: Arjen työn helpottamisesta, kustannustehokkuudesta, kuljettajien tyytyväisyydestä ja yrityksen arvomaailmasta. Mitä haluatte viestiä liikkumisellanne niin sisäisesti kuin ulkoisesti? Fleet Innovation on oikea kumppani auttamaan teitä myös näissä kysymyksissä.

Fleet Innovation palvelee kaikenlaisia asiakkaita, pienistä perheyrityksistä aina pörssilistattuihin, yli 500 ajoneuvon asiakkuuksiin. Ole meihin yhteydessä niin sovitaan tapaaminen, kerromme mieluusti lisää referensseistämme!