Fleet Innovation hoitaa liikkumisen ratkaisut tarpeisiinne sovittaen. Olemme taloushallinnon, hankinnan ja päättäjän tukena sekä käyttäjän apuna. Teemme kaiken tai sen osuuden, jotka toivot kauttamme hoidettavan.

Lukuisat asiakkaat ja pitkä kokemus on koulinut meistä ainutlaatuisen toimijan liikkumisratkaisuiden palveluyrityksenä.

Olemme taloushallinnon tuki

Maksamme kaikki pyöräilyn ja autoilun kulut puolestamme, niputamme lukuista laskut tarkastuksemme jälkeen yhdelle koontilaskulle. Kaikki on valmiiksi tiliöity ja kohdennettu tarvittaville kustannuspaikoille. Autamme taloushallinnon tehostamista ja kuluraportointia autokohtaisesti.

Olemme hankinnan tuki

Suuren ostovolyymimme turvin mahdollistamme hyvät hinnat ja varmat kumppanivalinnat. Teemme autoilun ja pyöräilyn hankintojen suhteen parhaamme, että sekä kustannustehokkuus, että prosessitehokkuus yhdistyvät ja tuottavat säästöä.

Olemme päättäjän tuki

Liikkuminen muuttuu, rahoitusmuodoissa on eroja, tekniikka kehittyy, HR:n näkemykset tulee saada yhdistettyä talouden tarpeisiin ja myös yrityksenne arvoit tulee huomioida. Fleet Innovations on konsultti eri tarpeisiin ja päätöksentekoihin.

Olemme käyttäjän tuki

Autamme autoilijaa ja pyöräilijää eri tilanteissa ja tarpeissa. Mobiilisovelluksemme kautta tarjoamme palvelua 24/7. Luonnollisesti asiakaspalvelustamme löytyy tarvittaessa myös perinteistä ihmisapua.

Olemme autovuokraajan tuki

FleetRent palvelulla yritysasiakkaamme voivat vuokrata auton vaikka lyhyemmäksikin ajaksi. Eli aina ei tarvitse hankkia kokonaan uutta autoa, jos haluat vaikka kokeilla uutta kesä-/talviautoa parin viikon tai kuukauden ajan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Säästöä jopa 20 %

Asetetaan tavoitteita – kauttamme saa joustavat sopimusrakenteet ilman pitkiä sitoumuksia. Toimintamme myötä jopa 20 % kulusäästöt autoilunne kokonaiskulusta. Fleet Innovation tekee kaiken työn, te saatte hyödyt.

  • Maksat vain toteutuneet kulut – emme piilota kuluja tai katteita sopimuksien sisälle
  • Jatkuva kilpailutuksemme tuottaa vuosisopimuksia paremmat edut
  • Ei sitoumuksia määräaikoihin
  • Rahoitusmuotojen optimointi tarpeisiinne
  • Keskity omaan liiketoimintaan, Fleet Innovation hoitaa autot, pyörät ja käyttäjien tuen

Jätä yhteydenottopyyntö niin keskustellaan lisää