Auto huollon tai korjauksen tarpeessa?

Auton käyttäjä on velvollinen huolehtimaan auton huoltokirjan mukaisten huoltojen suorittamisesta. Löydät autokohtaiset tiedot hansikaslokerossa olevasta huoltokirjasta. Ilmoita huoltojen yhteydessä autosi omistaja tai pyydä huoltoliikettä tarkistamaan se Fleet Innovationista.

Tarjoamme kumppanimme BiilaCaren kautta myös kätevää ja aikaasi säästävää varaus-ja noutopalvelua. Ajanvarauksen voit tehdä kuluttomasti alla olevasta painikkeesta ja lisämaksullisen noutopalvelun voit varata sijaisautokulun sijaan, mikäli työnantajasi autopolitiikkaan on sisällytetty sijaisauton käyttö.

Varaa ajoneuvollesi huolto

Mistä sijaisauto?

Voit ottaa sijaisauton huollon ajaksi tai tilata noutopalvelun, mikäli se sisältyy yrityksesi auto-ohjeistukseen. Sijaisauton saamiseksi pidempiaikaisten korjausten (esim. vauriokorjaukset) ajaksi ole yhteydessä Fleet Innovationiin.

Muista huolehtia renkaista

Tarkista työnantajasi auto-ohjeistuksesta sovitut palvelut ja palvelupaikat liittyen auton renkaisiin sekä niiden vaihtoihin ja säilytyksiin.

Auton renkaat tulee uusia viimeistään silloin, kun kulutuspintaa on jäljellä nastarenkaissa 4 mm tai kitkarenkaissa 5 mm. Tarkista työnantajasi ohjeistuksesta käytettävät rengasliikkeet ja vie autosi renkaanvaihtoon. Rengasliike pyytää luvan uusia renkaat leasingyhtiöstä tai Fleet Innovationista.

Auton käyttäjän tulee huolehtia siitä, että auton rengaspaineet ovat oikealla tasolla. Optimaalisen rengaspainetason löydät autosi ohjekirjasta.